餐廳: 宜家家居餐廳及咖啡室
資訊:

2019-06-11 248 瀏覽
掛住肉丸,所以走去食ikea啦😬😬😬宜家傢私肉丸真係必食,每次我都要食10粒加好多紅果醬🤣🤣呢間餐廳係Ikea既最高層,今晚我地大概7點9去到,好多人丫。我地都搵左15分鐘先位,之後就出去排隊買野食。。。。原來想食西冷,點知已經無哂啦,可能太受歡迎啦,所以最後點左呢幾樣👇🏻👇🏻肉丸:一如既往既好好食,連舊薯泥都係好正,切開一半沾醬真係好正!菠菜薯餅:呢個都係好好食,素食泥咖。個味道調得好好,夠清新。。千層面:賣相吾差,但食落有點伏。底果塊千層面都未熟,係硬既。另外個汁都吾太好味,較差。。。偶然食下都幾好,不過龍頭個員工姐姐西哂面,態度有點差,但後面肉丸姐姐就勁nice,好好笑容,要讚下😬。
掛住肉丸,所以走去食ikea啦😬😬😬
宜家傢私肉丸真係必食,每次我都要食10粒加好多紅果醬🤣🤣

2019-06-06
15 分鐘 (堂食)