2018-08-07 579 瀏覽
每次路過都好想入去試下,但次次都滿座。今日好好彩有位,於是同朋友二話不說入左去坐😌形式同Starbucks一樣,自己搵位,自己出counter 點餐,取餐。menu 好簡單,得五組選擇,因為係cafe,所以飲品選擇多啲。餐包一柸普通飲品,即檸茶/水/咖啡/奶茶。不過黎得cafe,當然想試下啲特別飲品啦!呢到叫手調飲品,跟餐可以半價換購。我叫左daily set + 熱既宇治抹茶牛乳。對於我黎講個daily set 份量略多,不過味道唔錯,好食👍🏻 至於柸飲品就唔洗講啦,東海堂出名綠茶產品,當然係好飲啦,牛乳味亦好重。聽到隔離台話,抵過去Starbucks 坐。仲品係平靚正😏😆
2018-08-07