2023-02-17
同事話呢間嘢最近新開,話之前排長龍,今次去到都冇人排隊,入邊仲有好多位,所以我哋入去試吓😀😀😀一份午餐$58嚟講,我覺得都算幾平,而且份量都算多,一定夠你飽🫢🫢🫢首先講吓泰式菠蘿炒飯,其實都幾大份,菠蘿就係用罐頭菠蘿,而唔係平時用新鮮,不過味道都唔算太差😅不過不失,都算仲有少少炒飯香味另外就叫咗黃咖喱豬飯,其實佢嘅黃咖喱都唔算難食,其實都幾好食,不過就偏水狀🤏🤏🤏喂,不過最可惜就係叫咗豬肉,我仲以為豬扒,來到真係一塊塊豬肉片,而且豬肉片仲要唔好食😅有啲失望!可能照返牛腩好食啲😄😄😄朋友仔叫咗個蝦餅,有四件,都算大大件👌最尾我哋一人一杯泰式奶茶,因為我要熱奶茶,而且唔記得咗攪勻佢😣所以初初飲落去係水淡淡地,其實都幾有茶香味,不過飲到個底啲煉奶就好甜,建議飲熱飲記得攪勻🥰凍飲就唔需要攪啦….下次打算試埋佢其他嘅嘢🤣🤣#泰國 #泰國美食 #thaifood #黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃怪獸自家製 #香港美食 #香港好去處 #香港 #食 #食譜 #食飯 #自己整 #食飯啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk #
朋友仔叫咗個蝦餅,有四件,都算大大件👌
下次打算試埋佢其他嘅嘢🤣🤣
#泰國 #泰國美食 #thaifood #黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃怪獸自家製 #香港美食 #香港好去處 #香港 #食 #食譜 #食飯 #自己整 #食飯啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk #foodporn #hk90s #想要更多真實食評搜尋ig黃怪獸覓食 #love #followback #instagramers #tweegram