2024-08-20 446 瀏覽
朋友介紹我鰂魚涌有間叫幸圓嘅西式咖啡店,話網上評價好高,內裡裝修好有格調,同埋燈光效果一流,所以我呢星期抽咗個時間去試下佢哋嘅午餐👏🏻幸圓Poke Bowl ⭐️呢碗Poke Bowl真係好正啊!雜錦魚生丼包含咗新鮮的松葉蟹肉、吞拿魚、玉子同埋青瓜,仲有牛油果、紅腰豆、蟹籽。食埋日本大葉油醋汁,真係令人食得好開心。魚生新鮮一流,配搭得啱啱好,口感豐富,每一口都好滿足😽。 我自己係好鍾意食松葉蟹肉,呢一度嘅蟹肉真係好鮮甜,一疏疏嘅蟹肉食入口嘅時候口感真係好好,而且真係特別鮮甜,好喜歡!成個午餐搭配好健康又多樣化,真係食完feel到好清新又爽快!呢個Poke Bowl真係令人讚絕👍🏻!成間幸圓嘅氣氛好chill,地方寧靜又舒服,真心推介各位來鰂魚涌的話,一定要試下呢間高質又高雅嘅西式咖啡店。唔單止食物好味,服務都好好,真係值回票價😋

幸圓Poke Bowl ⭐️