2023-05-12
放工同屋企人去傾下計食野。。之前想試好耐~一間食串燒的小店~好好食呀feel到佢地的有心!!店員好好人,我地到左之後店員已經同我地講可能會等得耐d因為有一個店員有事返唔到工~呢間係比佢的$9一串燒雞脾肉吸引左入去。。點知雖然平但係都係唔錯架,肉嫩同埋正常量的雞脾肉串~佢好有禮貌而我地都唔趕時間所以我地就ok!我地叫左好多野食丫=]全部都唔錯架~蒜蓉燒原條茄子 - 好香呀好好食~唔會油同埋d蒜唔會好辣。。味道剛剛好。。茄子一絲絲夾起食!=]川燒脆肉瓜 - 少少辣因為川味~但係好jUICY!!肉桂燒菠蘿-好食,酸酸甜甜燒得好淋唔會話好爽好生~味道好好同埋都有juicy的~燒油廿魚鮫-去邊都會食的食物~味道好唔會好咸魚鮫位香滑幼嫩!!好食!監燒原條日本花青魚-好正丫。。香香的一般青魚有機會d魚無咁嫩滑所以揀左呢個原條日本青魚~果然出色!!鐘意食魚的我地光速清左!講下唔同的串燒先:要特別推介下:燒瑞士風味蔥油腸 - 好有特色的香腸呢個口味少見~燒得好食燒五香豆卜 - 脆卜卜識食一定會食燒的豆卜汁燒脆邊五花腩 - 食落唔會好肥好油燒得香又爽總括黎講佢的串燒都好好。。唔會覺得好熱氣加上。。唔同的食
之前想試好耐~一間食串燒的小店~
好好食呀feel到佢地的有心!!
店員好好人,我地到左之後店員已經同我地講
可能會等得耐d因為有一個店員有事返唔到工~
呢間係比佢的$9一串燒雞脾肉吸引左入去。。
點知雖然平但係都係唔錯架,肉嫩同埋正常量的雞脾肉串~
佢好有禮貌而我地都唔趕時間所以我地就ok!
我地叫左好多野食丫=]
全部都唔錯架~
味道剛剛好。。茄子一絲絲夾起食!=] 川燒脆肉瓜 - 少少辣因為川味~但係好jUICY!! 肉桂燒菠蘿-好食,酸酸甜甜燒得好淋唔會話好爽好生~
味道好好同埋都有juicy的~ 燒油廿魚鮫-去邊都會食的食物~味道好唔會好咸
魚鮫位香滑幼嫩!!好食! 監燒原條日本花青魚-好正丫。。香香的
一般青魚有機會d魚無咁嫩滑所以揀左呢個原條日本青魚~
果然出色!!鐘意食魚的我地光速清左! 講下唔同的串燒先:
要特別推介下:
燒瑞士風味蔥油腸 - 好有特色的香腸呢個口味少見~燒得好食
燒五香豆卜 - 脆卜卜識食一定會食燒的豆卜
汁燒脆邊五花腩 - 食落唔會好肥好油燒得香又爽
總括黎講佢的串燒都好好。。唔會覺得好熱氣加上。。
唔同的食物有用唔同的方法處理,係有心的小店!!
會多d黎支持!!!最重要係佢地唔會偏咸~~
仲有佢地的檸水檸茶。。真係好好好好大杯hahaa
岩晒一路食串燒一路飲~~~~