2022-10-04
Bestow地址: 旺角登打士廣場5樓(港鐵紅色線油麻地站A2出口,步行大概4分鐘)甜品櫃超靚~甜品都好多選擇!淨係諗揀邊款,我們都掙扎咗好耐,太難取捨最後3個人食了4款😍1️⃣熱情果柑橘開心果慕絲蛋糕開心果味比較濃,外層脆脆甜甜的,整體味道好夾2️⃣鐵觀音巴斯克芝士麻薯蛋糕首推!麻薯可拉絲的,濃濃既鐵觀音茶香味,唔會太甜既甜品,男仔都覺得好食!3️⃣海鹽焦糖蛋捲配焦糖脆脆蛋香味超香!蛋糕很綿密,同海鹽焦糖好夾4️⃣玄米茶豆腐慕絲蛋糕這個真的唔好食,味道好淡,口感怪怪,幾乎食唔到咩味道,可能係因為另外幾個蛋糕太出色,食到呢個真的有點失望😔被甜品蒙蔽咗雙眼,竟然唔記得咗影我杯咖啡,整體體驗ok既😅除咗豆腐蛋糕#hkfoodie #hkig #hkcake #hkcoffee #hkcoffeeshop #hkcafe #旺角coffeeshop #旺角美食 #旺角cafe
地址: 旺角登打士廣場5樓
(港鐵紅色線油麻地站A2出口,步行大概4分鐘)
😍
1️⃣熱情果柑橘開心果慕絲蛋糕
開心果味比較濃,外層脆脆甜甜的,整體味道好夾
2️⃣鐵觀音巴斯克芝士麻薯蛋糕
3️⃣海鹽焦糖蛋捲配焦糖脆脆
蛋香味超香!蛋糕很綿密,同海鹽焦糖好夾
4️⃣玄米茶豆腐慕絲蛋糕