2019-10-24 36 瀏覽
剛到店舖已經畀呢個酒吧吸引,除咗好多唔同類型嘅酒之外, 仲有bartender喺我面前調酒,氣氛非常重要!Drink list都有「一本」!!!由於揸咗車嘅關係,所以我同朋友都係飲mocktail,揀咗兩款女生必定會喜歡的。Flower Fizz(左) ~ 梳打水base,裏面有微微嘅香甜味,底部有類似椰果嘅粒粒,可增口感。Dr. Kitty(右) ~ 只係賣相都贏曬,朋友話係果味嚟嘅!好飲!Octopus Flcoide Sala~ 第一次見到有人用冰菜去做沙律,好新鮮嘅食法呀!原來可以咁好食,配埋提子車、厘茄同埋麻醬, 原來可以咁夾!Smoked Salmon Pizza~ 自家製嘅pizza我一定會留意餅底做得好唔好,因為呢個係基本功, 呢度絕對係合格以上,厚薄度適中,批邊烘焗到香脆, 加上上面嘅芝士、三文魚同茄醬, 一個唔會輸嘅組合!Wagyu Beef Ragu Cava~ 點呢度菜嘅原因, 係佢手做嘅貝殼粉, 長型嘅粉 ,每一條都沾上並包住濃濃嘅醬汁, 非常夠味! 而且和牛份量亦都有好多,牛味夠濃!CP值超高!

Drink list都有「一本」!!!