一人一鍋嘅餐廳唔算多,被呢間個名吸引住,即刻試吓~真係有幸福嘅感覺🌸餐廳新開,裏面嘅環境舒適別緻🌾,燈光柔和,枱與枱之間都有距離,唔會覺得好有壓迫咁我哋揀咗一個美國牛板腱.阿嬤燒酒雞,一個澳洲牛小排.豬梅花.花甲海蝦.響鈴,一上枱擺得好靚,一個精緻嘅三層木架,放晒啲嘢食喺上面方便又慳位,呢個設計唔錯👍🏻美國牛板腱湯底揀咗桃膠人蔘美人鍋,而澳洲牛小排湯底就揀咗養生藥膳花雕雞鍋,兩個湯底都好重藥膳味🤤正燒酒雞肉質嫩滑,而且醃得入味,牛板腱同牛小排都好高質👍🏻肉靚,豬梅花呢個有驚喜,就算淥耐左都唔會鞋口👍🏻蔬菜類都有成9⃣️款,再加埋粉麵真係超級滿足~一定夠飽飲品方面,我哋揀咗古早鮮橙茶同埋冰糖紅棗燉雪耳,兩款都好夠味同足料🤤冰糖燉雪耳唔會死甜喺清甜嘅~所以呢個價錢有呢個享受我覺得超值🍽

美國牛板腱.阿嬤燒酒雞

澳洲牛小排.豬梅花.花甲海蝦.響鈴