黃埔不嬲都冇乜好嘢食,甘啱見到有間新餐廳,日本菜我都幾鍾意,所以就同阿妹試下好唔好食。今次試呢間餐廳就叫做火舞町(˶ᐢᗜᐢ˶)我地太耐冇食日本大阪燒,所以忍唔住一次過叫左兩款,揀左香葱大阪燒同芝士大阪燒!兩個啲木魚碎真係好多啊!香葱好多葱,芝士就再濃味啲!兩款都好好食!- ̗̀ ( ˶'ᵕ'˶) ̖́-仲有叫左一個醬油漬拖羅海膽三文魚子飯,上面有滿滿嘅拖羅同海膽,勁新鮮呀!加埋三文魚子撈勻佢,口感超豐富!- ̗̀ ( ˶'ᵕ'˶) ̖́-其實已經好飽,但都忍唔住叫埋好想食嘅聖子,海鮮真係人間最好味嘅嘢!- ̗̀ ( ˶'ᵕ'˶) ̖́-以上呢幾樣嘢食,每一款都好推介!其實Menu入面都仲有好多款式可以揀都好吸引,決定咗下個星期再嚟試吓佢其他嘢(ノ˶>ᗜ​<˵)ノ