上次食左個阿華田, 想再試下ZERO嘅其他菜色, 所以再次同兩位友人黎試下佢其他野, 同埋知道有個呃LIKE嘅東西嘛~ 一定要去影影佢XD我地三個人都叫左三個前菜, 一個主食! 想輕鬆食, 唔想食到好飽~首先登場係八爪魚沙律配柚子汁!佢個八爪魚真係無得彈, 一D都唔老, 但好嫩滑~ 一般其他餐廳拎出黎跟沙律都會係一D好老嘅八爪魚, 但呢到嘅八爪魚一D都無令我覺得似食橡根嘅感覺~ 而且仲好新鮮, 真係好難得~ 再加上個柚子汁, 酸酸地, 特別好胃口!!之後黎嘅係凍肉拼盤, 呢個就無太大變化, 也做唔到太大變化~味道不錯, 入面都有Pama ham, Iberico chorizo, Mortadella之類, 同埋仲有其他芝士配料醃料咁, 都唔錯~ 有酸有鹹有甜, 都幾開胃~呃LIKE之選, 睇相就知:入面有四款不同的小食, 四款都各有特色, 味道都比相像好食, 唔洗呃LIKE, 真係比LIKE都得XD有土耳其麵包, 肉丸, 炸秋葵魷魚, 雞翼, 配不同醬汁, 各有各特色!講到呢餐最愛都係呢個粉包:呢個係一個包住蝦粒蓉嘅類似雲吞的粉包~ 問過, 好似係用河粉皮包製~ 上面仲有D脆米同蔥度

首先登場係八爪魚沙律配柚子汁!
八爪魚沙律配柚子汁

凍肉拼盤

呃LIKE之選, 睇相就知:
雜錦拼盤

講到呢餐最愛都係呢個粉包:
蒸松露蝦蓉粉包
上面仲有D脆米同蔥度加強口感, 成個無得輸!! 再加上松露醬同流心蛋一齊食, 真係好滿足~ 呢個雖然貴小小, 但手工野又好食, 我都幾推介!!
2 分鐘 (堂食)
八爪魚沙律配柚子汁
雜錦拼盤