2020-09-10
叫左個$338二人套餐👥M5和牛串燒(原味)味道麻麻💀我個人不太喜歡牛肉有陣酸味,但辣味的M5和牛就沒有這個問題。不過牛肉既溫度偏暖,沒有熱辣辣的感覺:(口感夠滑,不過我自己唔太鍾意食。牛小排串燒👻👻超推薦!!溫度偏熱,而且口感唔會太韌,味道十分有牛味,加上肉汁豐厚,一咬落去就勁多肉汁。好正蟹肉薯餅🧇(推推💕💕)十分鬆軟,外皮夠脆,而且係即叫即整熱辣辣~蒜香茄子💥💕太好食la蒜頭好似李錦記既蒜醬,而個茄子就爽口多汁,配合一齊好好味😋芝士翠玉瓜(🙊💀💀NONO芝士係D普通既芝士片味道,翠玉瓜就爽口但冇咩味道,e個配搭~十分之奇怪🙊💀😰雞軟骨🐸💕推~好香口食到停唔到口😋☃️,即叫即炸,唔會好似街邊果D預先炸定放左好耐好油膩。不過整體而言,食物有高有低,價格偏高,有D真係唔值。環境方面,位置偏避個大廈要密碼先可以入,但餐廳沒有任何安排方便客人進入。「0佈置」,餐廳設計以黑色為主,十分簡樸(想黎打卡就唔太建議,真係冇靚地方好影)餐廳內有一個大電視📺放電影比客人睇👻服務方面,上菜速度尚可,不過整個餐廳只有一位服務員💁🏻,有時忙起上黎可能唔可以照顧咁多位客人。但係服務員既服務質素好好,十分有禮💕
M5和牛串燒(原味)
牛小排串燒👻👻超推薦!!
蟹肉薯餅🧇(推推💕💕)
十分鬆軟,外皮夠脆,而且係即叫即整熱辣辣~
蒜香茄子💥💕太好食la
蒜頭好似李錦記既蒜醬,而個茄子就爽口多汁,配合一齊好好味😋
芝士翠玉瓜(🙊💀💀NONO
雞軟骨🐸💕推~
不過整體而言,食物有高有低,價格偏高,有D真係唔值。