2007-09-23
今日同左個朋友黎呢度食, 補祝生日飯。經理介紹我地食龍蝦pizza@ $198 但朋友為我個荷包著想,我地叫左個$92 既三文魚pizza, 炸雞, 蜆肉扁意粉同埋兩杯紫色派對先上左個炸雞, 我同朋友一致認為好惹味, d味好濃好脆,好好味再黎係個意粉, 小小辣味, 唔錯, 如果硬身d仲好味。朋友認為相比起頭先個個炸雞, 尼個味道好似淡左d, 我就覺得ok勒.然後係個pizza, 好脆口, 三文魚味都好重,整體黎講幾好, 不過當隔離台上左個龍蝦pizza, 我同朋友都好後悔無叫到, 因為人地個pizza賣相相當好...早知唔慳個一舊水個drink, 紫色派對充滿巨峰提子味,底下好似有d jelly< 面頭有d沙冰, 好冰涼好好飲。淨係咁樣我地已經好飽勒 下次一定要食龍蝦個個服務方面十分之好, 侍應們都好有禮貌, 上菜都幾快。環境方面, 比較狹窄, 同埋都幾嘈下。
淨係咁樣我地已經好飽勒 下次一定要食龍蝦個個
服務方面十分之好, 侍應們都好有禮貌, 上菜都幾快。
環境方面, 比較狹窄, 同埋都幾嘈下。