2015-05-30 1452 瀏覽
同另外一個friend 2個女仔黎試下呢間系Via Tokyo附近既cafe仔,呢間cafe位置有少少偏僻,唔近mtr station,不過呢條街附近都有好多望落去唔錯既餐廳YAWN Cafe雖然細,不過裝潢幾靚,位同位之間唔會好逼,不過坐2人枱就會聽得到隔離講咩 一坐低就會有waiter過黎介紹menu同埋講daily special有d咩。推介呢個鐵板薯粒,有3款味道(分別系煙肉,辣牛肉粒同埋蘑菇)我地揀左辣牛肉粒,雖然唔系好多牛肉粒,不過主要系食炸薯粒~ 上面2隻蛋系凍同流心既,加埋熱辣辣既鐵板同芝士,好好味!呢個系daily special, parma ham pizza, 都唔錯既,不過無咩驚喜啦T bone bronwie淋左個朱古力醬之後 呢個特別個地方系個brownie食法好似steak咁,系幾得意既!凍既雪糕加埋熱辣辣既brownie都好夾wor! 中意試新野既朋友都可以試下既!總括黎講呢間cafe d食物唔錯!service都好好,會主動問洗唔洗比碟黎方便幾個人share食物,又會主動加水。而且呢間餐廳都既受歡迎,好似成日都有人等緊位,搞到都唔好意思坐系度傾計~

T bone bronwie
淋左個朱古力醬之後