2015-07-30 1967 瀏覽
果然如朋友所講,食物真心唔錯,我代佢食左佢話佢無食到既牛魔王😉好好食喔!值得一試啊!個麵包有烘過少少熱,牛漢堡扒既肉質挺豐厚,肉汁完全鎖到!一啖食落下啲肉汁不停漏出來,一邊食一邊滴,少少狼狽但極之惹味!😍😍成日漢堡既配搭都好夾☺️食落口感層次豐富👍👍而漢堡有配少許新鮮沙律菜(雖然相對配炸薯條會清新啲健康啲)但我都想比較想漢堡配薯條...如果配埋薯條就更好啦!抵食啲😆哈哈此鋪賣手工,即叫即做,有心思而且食物水準唔錯,可惜鋪店環境太細小,被迫要坐在鋪外坐位享用,少了一份用餐享受感,所以我會扣少少分😗我會再去試多一次,到時再話比大家知整體值唔值推介哈😊反正呢刻而言,我個人挺喜歡這漢堡 ·