2024-04-23 1960 瀏覽
lunch同成班同事打邊爐,呢間火鍋底幾多下,最中意個雞白同蕃茄湯。蔬菜都出色,而且幾新鮮,除了大路既生菜,油麥菜,萵筍等等之外,還有皇帝菜,菜苗同羽衣甘藍。。。有時仲有紅紫紅色既羽衣甘藍添,無苦澀味幾甜下。服務員阿姐都幾nice,然後我最中意佢有除了火鍋配料之外既小食,特別系關東煮,有牛筋,蒟蒻,蘿蔔都好甜。。。絕對唔hea,每次我都分個肚俾關東煮,加埋湯更正。更加抵死系有時候仲有薯條炸魚丸呢d 小朋友野食。。。我地次次都點最平99蚊lunch set,因為成班人目標系食菜但系個牛上來都唔算差,有牛味又唔係好肥,不過份量系少左DD.最後梗係食埋個雪糕先,我覺得食落唔係好甜同好多cream,比較似雪芭既口感。。。耐不耐就encore下,不過都係多得鱷魚個邊間牛小人赶客,我地先去左呢間試下。

更加抵死系有時候仲有薯條炸魚丸呢d 小朋友野食。。。

2024-04-18
2 分鐘 (堂食)
午餐
  • 乳酪雪糕