2005-03-29
今日做完一日運動後好肚餓因為想食日本野專登搭車入黎元朗食兩個人叫左蟹子沙津,花之卷壽司,鰻魚壽司,牛油炒金菇,燒魷魚筒同三文魚刺身三文魚刺身~嘩,呢個一上檯已經令我地擔心食唔食得晒,一客有成八片又厚又長,長度有一個手掌咁長,一人食四塊都飽左一半花之卷壽司~又係一大堆蟹子o係面,有三片又厚又大既三文魚圍住,一件有成個女仔拳頭咁大鰻魚壽司~一客有兩件,飯團係正常size,但面既鰻魚一件有平時街巿賣一條咁大,味道一般,但就好抵食牛油炒金菇~一客似係用左兩三包金菇炒成,炒得唔油但都冇牛油香,好彩都幾好食燒魷魚筒~個汁似係現成燒汁煮成,魷魚燒得剛剛好,唔會un,唔錯但都係無乜特別蟹子沙津~好大盤,又有好大堆蟹子舖面,但最後因為太飽,結果要打包番屋企我地差唔多六點去到本來好肚餓但最後飽到食唔晒又要打包(唔駛額外收錢)咁都只係200 蚊左右超值唔怪得到六點九我地走時已經有十幾二十人o係舖外面等位啦!
因為想食日本野
專登搭車入黎元朗食
我地差唔多六點去到
本來好肚餓
但最後飽到食唔晒
又要打包(唔駛額外收錢)
咁都只係200 蚊左右
超值
唔怪得到六點九我地走時
已經有十幾二十人o係舖外面等位啦!