2020-11-28 590 瀏覽
聽就聽得多呢度既黑糖包係好出名 但我就從未食過 一直都好想試下到底係咪真係咁好食 係咪真係咁出名 咁岩我屋企人都話想試下 咁就要試試喇我地星期六晏晝去到 要等一陣先有位 咁我地先望望Menu 諗住坐底可以即刻叫 我見都有好多選擇 有平都有貴 等左大約15分鐘左右就有位了 餐廳都好大間下 每張枱都好闊落 感覺幾舒服 環境唔錯我地叫左兩個lunch 佢啲餐全部都會跟埋餐湯同黑糖包 今日係蘑菇忌廉湯 好快個黑糖包就黎左 我地即刻切開黎試試 食落熱辣辣仲好鬆軟 真係幾好食 即刻再refill多個黎食 之後啲主菜都黎埋 我地叫左個燒雞肉芝士夾餅 佢一份有四大塊 跟埋薯條仲有個醬 感覺上幾抵食 每一塊夾餅都有好多芝士 反而雞肉少左啲 一個人食晒四大塊既話應該會幾漏下 不過真係幾好食 估唔到會有咁多芝士另外仲叫左個加拿大全天然無激素黑毛豬肉眼扒 黎到個份量又係幾大下 有兩大塊豬扒 豬扒下面仲有個飯 第一塊豬扒食落唔錯 感覺岩岩好 幾滑身 但第二塊就麻麻地 有啲鞋 下次唔會揀全熟應該會好少少 個飯就食左少少試試 食落有少少辣 個人就麻麻地個飯 最後再refill多一次個黑糖包 真係好好食 又係岩岩整

餐廳都好大間下 每張枱都好闊落 感覺幾舒服 環境唔錯

另外仲叫左個加拿大全天然無激素黑毛豬肉眼扒 黎到個份量又係幾大下 有兩大塊豬扒 豬扒下面仲有個飯 第一塊豬扒食落唔錯 感覺岩岩好 幾滑身 但第二塊就麻麻地 有啲鞋 下次唔會揀全熟應該會好少少 個飯就食左少少試試 食落有少少辣 個人就麻麻地個飯 最後再refill多一次個黑糖包 真係好好食 又係岩岩整起熱既好鬆軟

整體黎講 環境幾好 食物唔錯 服務態度好好 好滿意 兩個人都係食左二百幾蚊 幾抵食 值得一試 下次會再試下其他野
蘑菇忌廉湯
黑糖麥包