2023-06-16
📍O WOW上環禧利街33號禧利大廈地下F1號舖今次嗌嘅款式麻麻,但同事嗌嘅幾好食,可以再比機會~1️⃣慢煮牛胸肉三文治 $88 🌕🌕🌗🌑🌑BBQ醬似片皮鴨醬,塊牛冇乜牛味(唔知係咪個醬掩蓋咗牛味),加上牛胸冇乜脂肪,食落真係似鴨😂。其他三文治都係正常脆口,但呢個係好硬好難咬,甚至用刀都好難切,個包扣一半分🥲2️⃣是日餐湯(磨菇湯) +$20 🌕🌕🌕🌕🌕好味!質地濃稠,真材實料似磨菇blend開👍🏻👍🏻,唔係粉沖嘅嗰種creamy感。3️⃣Iced Americano +$22 🌕🌕🌕🌕🌑正正常常4️⃣煙燻牛肉芝士三文治 $88 🌕🌕🌕🌕🌑同事嗌嘅食咗一啖!好食,不過一啖都有啲漏,我哋坐bar枱望住製作過程落咗勁多牛油,好邪惡🤤。煙燻牛肉碎+芝士=偏鹹。5️⃣經典牛肉芝士三文治 $88 🌕🌕🌕🌕🌕同事嗌嘅食咗一啖!一舊牛過,冇咁鹹👍🏻。6️⃣冷泡茶 +$15 🌕🌕🌕🌕🌑茶底有啲澀,但荔枝味幾自然,唔係人工糖精👍🏻。堂食另加一唔接受book枱,只限walk-in,舖仔細細位置唔多,只有16個位。好在有同事12點前去咗攞枱😆!我哋坐Bar枱,對住open kitchen但抽氣做得唔錯,唔覺有油煙~
上環禧利街33號禧利大廈地下F1號舖
今次嗌嘅款式麻麻,但同事嗌嘅幾好食,可以再比機會~
1️⃣慢煮牛胸肉三文治 $88 🌕🌕🌗🌑🌑
2️⃣是日餐湯(磨菇湯) +$20 🌕🌕🌕🌕🌕
3️⃣Iced Americano +$22 🌕🌕🌕🌕🌑
正正常常
4️⃣煙燻牛肉芝士三文治 $88 🌕🌕🌕🌕🌑
5️⃣經典牛肉芝士三文治 $88 🌕🌕🌕🌕🌕
同事嗌嘅食咗一啖!一舊牛過,冇咁鹹👍🏻。
6️⃣冷泡茶 +$15 🌕🌕🌕🌕🌑
茶底有啲澀,但荔枝味幾自然,唔係人工糖精👍🏻。
堂食另加一