2024-08-01 166 瀏覽
每次唔知同朋友食啲咩,都好自然會嚟到旺角油麻地一帶,周圍搵吓唔同嘅Cafe😛呢間Cafe喺正油麻地站附近,我哋都算早食飯,人流未算話好多,見到餐廳入邊都可以借啲board game嚟玩,啱晒一班朋友淨係靜靜地嚟傾吓偈🫣我哋就簡簡單單叫咗兩個main同埋兩杯飲品👍🏻炭燒雞扒窩夫漢堡配薯條 $148聽聞係鎮店之作!喺熱香餅漢堡之前,就有呢一個窩夫漢堡!窩夫甜甜地比較煙靭,個人幾鍾意食落嘅口感,佢為中間嘅炭燒雞扒、生菜同埋蕃茄,成件事好和諧,同平時嘅漢堡無異!😎辣椒仔茄汁蝦仁炒意粉 $128整體食落都係甜甜辣辣,tabasco嘅味道比較出,有少少蓋過咗茄汁嘅味道🫣Various Flower Tea 玫瑰洛神花茶跟餐(+$26)非常足料!入邊有好多唔同種花,聽聞仲可以仲理氣解郁、調經止痛😂Honey Butterfly跟餐(+$23)啱晒打卡嘅一杯飲品!藍藍紫紫嘅蝶豆花茶,配埋金黃色嘅蜜糖,一定要攪勻先飲,否則會好甜🤣

炭燒雞扒窩夫漢堡配薯條 $148

辣椒仔茄汁蝦仁炒意粉 $128

Various Flower Tea 玫瑰洛神花茶
跟餐(+$26)

Honey Butterfly
跟餐(+$23)