餐廳: Porterhouse - Seafood & Steak
資訊:

2024-03-29 305 瀏覽
之前同家人食過覺得唔錯今次老公生日再嚟食下職員全部都好nice點完菜過咗一陣就送上麵包食完仲會問駛唔駛再添其實仲有點咗一杯cocktail同sparkling tea不過無影相第一道上嘅係Prawn Ceasar Salad老公話啲蝦好好食點咗一個龍蝦湯,味道唔錯侍應好好,落單時會問駛唔駛幫你spread開兩碗,個人覺得其實點一個都夠兩個人飲牛扒點咗M7 Waygu 5成熟我地都覺得好食Side dish 加咗個Mac n cheese個人覺得好好食,但太漏食咗一半就食唔晒侍應就問幫我地pack起好唔好咁我地都覺得既然佢咁問到都唔好嘥於是拎走喺Openrice訂座時有remark慶祝生日佢哋都有幫手喺甜品寫上祝福字句同埋仲送咗張即影即有甜品係柚子芝士蛋糕,酸酸地唔漏,幾好今餐晚飯無論食物同服務都好滿意👍🏻
之前同家人食過覺得唔錯
今次老公生日再嚟食下
職員全部都好nice
點完菜過咗一陣就送上麵包
食完仲會問駛唔駛再添

不過無影相
第一道上嘅係Prawn Ceasar Salad
老公話啲蝦好好食

點咗一個龍蝦湯,味道唔錯

牛扒點咗M7 Waygu 5成熟
我地都覺得好食

Side dish 加咗個Mac n cheese
個人覺得好好食,但太漏食咗一半就食唔晒
侍應就問幫我地pack起好唔好
咁我地都覺得既然佢咁問到都唔好嘥
於是拎走

喺Openrice訂座時有remark慶祝生日
佢哋都有幫手喺甜品寫上祝福字句
同埋仲送咗張即影即有
甜品係柚子芝士蛋糕,酸酸地唔漏,幾好
今餐晚飯無論食物同服務都好滿意👍🏻
2024-03-28