2016-10-30 322 瀏覽
今天睇十二點半,睇完兩點幾,又不太餓,路經呢間,平時夜晚經過見佢都實爆哂,成日都話想試,點知咁啱又經過,再睇吓佢門口個餐牌,居然星期日都有茶餐,又幾多嘢揀,決定攞飛等吓。一攞飛,成九張枱,見未係好餓,等吓都得,點知都好快。十分鐘左右都入得!我哋兩個都㨂咗湯粉,揀湯粉類仲可加五就可以係四樣小食中揀一樣😃 轉冬陰公湯仲唔洗加錢,真底!我要雞絲,女友要扎肉,另加春卷同雞肉串燒。估唔到,加五蚊,都有兩條春卷,串爆都係兩串。 雖然春卷味道一般,但五蚊雞,算啦😅 不過兩串串燒就凍嘅,係咁易整翻熱都好吖😛湯河到,都幾香味,個河粉都唔錯。,但啲雞絲就韌咗啲。 雖然食物一般,不過四十蚊,有碗小河粉同小食,又有嘢飲又唔加一,服務又唔差都算係咁嘞! 😊😊

我要雞絲,女友要扎肉,另加春卷同雞肉串燒。

左-春卷;  右-雞串燒
札肉湯河(冬陰公湯底)
雞絲湯河(冬陰公湯底)
2016-10-30