2023-06-09 827 瀏覽
抵食有特色吐司|📍阿嫲麵包店♡抹茶麻糬吐司♡|💰$33攞上手都幾重,份量都幾多💚打開包裝已經聞到好香,切開可以見到吐司顏色鮮綠唔係扭紋抹茶+原味💚所以抹茶味濃,麻糬質感偏向軟糯唔洗加熱都有微微拉絲不過份量唔算多🥺有啲失望♡奶茶(少甜)♡|💰加配價$22奶茶有得揀無糖同少甜,奶茶玻璃樽裝🫶🏻仲有好得意嘅阿嫲標誌喺樽上面❤️‍🔥作為玻璃樽收集控即刻買咗😂講返味道先,飲落似茶餐廳奶茶但偏甜啲,我自己會偏向飲無糖🫶🏻(๑•̀ㅂ•́)و✧題外話,店員好熱情介紹每一項產品仲送1粒花生酥同2粒腰果酥俾我😂♡花生酥♡|贈品呢個口感好鬆化,而且好香花生味💓size一口一粒啱啱好,唔會跌到周圍都係碎🫡味道似龍鬚糖內餡🫶🏻推薦!♡腰果酥♡|贈品呢個就普通啲,食落脆口腰果香🤔但無乜特別😂正常發揮
抵食有特色吐司|📍阿嫲麵包店
♡抹茶麻糬吐司♡|💰$33

♡奶茶(少甜)♡|💰加配價$22

♡花生酥♡|贈品

♡腰果酥♡|贈品
呢個就普通啲,食落脆口腰果香🤔但無乜特別😂正常發揮