2020-04-22
間野係我附近,開張咁耐幫襯過3次,唔係食到唔知食乜都唔會幫襯。真心食物質素唔係勁難食,但有進步空間,不過價錢算平平地,要求就唔好咁高啦。不過今次去幫襯真係比個店員激到我胃痛!事源係落單既時候,講好多次個阿姐都聽唔清楚,咁算啦,可能戴左口罩講野會難聽清楚d。咁繼續落單啦,個麵要扣底,佢態度都幾差下問我扣底係多麵定少麵,其實你唔識咩係扣底又唔洗咁差態度既,真係嚇親囉之後佢落完單就走,我嗌住佢叫佢覆下單,因為驚大家聽唔清楚會有誤會。佢個樣變哂面,好似有d唔耐煩咁,我話我驚你漏單姐。點知張單打出黎無啦啦多左一個餐,我地咪同佢講番清楚囉,點知佢竟然同我地爭論話係我地頭先有嗌到個餐搞到我即刻好炆憎明明佢覆單果陣都無果個餐,仲有話你落多左個餐咪改單囉,點解要同客人爭論先?叫佢改番張單,講咁多廢話做乜,行動仲實際啦!
不過今次去幫襯真係比個店員激到我胃痛!
搞到我即刻好炆憎