餐廳: 譚仔三哥米線 (都會駅)
資訊:

2022-07-11 245 瀏覽
是咁的,550pm打落去三哥嗌外賣,620pm 落到去比錢,諗住即刻有得拎,咁比完錢就睇包好嘅外賣no. 但全部都唔係。有位店員黎問幾號,咁答佢no.啦, 佢睇都唔見有,亦話岩岩仲係到架喎,黑衣店員都話一早包左出黎但又揾唔到。然後黑衣店員來了一句問題,係咪你岩岩已經攞走左?我話下我岩岩先黎比錢咋喎,兩手空空。比人攞左已經係店員嘅責任,仲要反問個客。冇左就唔該叫廚房再出,而唔係不停冇理由頭先仲係到再原地轉圈,做得大粒就唔該即時解決問題。包外賣又係,走酸菜但又夾落去,之後又夾返出黎,差一杯凍華田都要等包多三張外賣單先拎黎包。無言。

無言。
2022-07-11
50 分鐘 (外賣自取)