店員服務態度極差、飲品質素唔掂檔,如果唔係成個西貢得佢依一兩間茶飲店都唔會去幫襯佢。話說當日我就喺西貢嗰頭遊玩,咁呢排冬天個天氣都開始凍返,就想係附近買返杯熱飲暖下身,但難得入到嚟西貢,又唔想去7-Eleven買果d熱飲,入到去茶記又唔想齋飲一杯咖啡雙計,所以先神對鬼五入咗呢間咁嘅伏店…咁我買嗰陣時都已經冇乜人喺間鋪入邊,咁佢個餐牌又花呢綠咁,我都睇咗陣先至諗到買咩嘢飲,但係個店員就好唔耐煩咁嘅樣望住我,跟住我講咗要飲咩之後佢就好快叫我俾錢好似欠咗佢咁..咁佢話我叫隻茶要等啦,咁我未襯佢煲緊果陣話想加個珍珠配料試下,問佢幾錢囉,咁佢就好唔耐煩咁答我話要加$3 ,咁我都係用咗一兩秒時間考慮就話㗎啦!但係佢個樣仍然係好唔耐煩,好似超級麻煩到佢要做好多野咁!最後講返杯嘢飲真係唔太好飲,個茶又冇乜茶味,同埋我叫咗少甜都勁甜,仲有果啲珍珠真係同其他比負評嘅朋友所講嘅太林,呢間野真係非常之伏!