餐廳: ARF Cafe
資訊:

2021-03-30 413 瀏覽
呢間cafe之前黎過幾次,食物同服務都ok。今日同朋友去食個brunch, 店內只有一枱客。奇怪經歷開始出面:1)過左一陣點餐,先黎杯咖啡。奇怪喇,職員突然同我講用餐時間一小時。ok, 但我啱啱先黎野飲喎,究竟職員想同我講,定同隔離枱講呢?人地食晒坐左喺度喎相信你係timing 既問題,建議你安排客人入坐時提示客人用餐時間會較適合。2)叫左waffle, 冇糖漿。我地叫職員攞比我(因為糖漿喺其他客人枱上,用完,放左喺枱上)。到我用完,我都係放自己枱上,但職員又走過黎同我講用完要放返原位(大姐呀,我唔係喺你舖頭做,唔知你店運作嫁)建議你加上紙仔提示,客人先會知道自取同放回原位。你語言表達好有問題,建議你用有禮貌方法比較適合。希望你店服務質素會有改善

奇怪經歷開始出面:

希望你店服務質素會有改善