2010-06-30
是咁的,今日老公大人由於返工返到心情很灰,就同老公大人擺駕MK,去一去老富昌,因為夠晒COLORFUL環境方面COLORFUL已經係一個賣點,衛生又OK,雖然唔係想像中咁暗,但又唔係好光,好岩拍拖食飯服務方面但老公大人飽到上心口既關係,我地其實入到去坐左好耐都冇嗌野食,我仲企係老公大人後面幫佢按摩TIM,但侍應哥哥們都冇黑面等等不滿反應,亦冇催我地叫野食,仲幫我地兩位疑似運吉既斟水TIM,到人多果陣,經理哥哥先走黎同我講話多人,請我坐返埋位食物方面其實係道食飯我都係預左黎係食環境架喇,不過食物都唔算差,個PIZZA食到我老公差D同我爭食,唯獨塊煙三文魚唔夠「煙」XD似乎係燒兩燒咁就PAT落黎,唔鍾意食生野既就留意下吧但有兩三件又真係熟熟地另外我嗌左個西蘭花蟹肉意粉,西蘭花唔算大舊,有6-7舊啦,但個汁幾好味,意粉唔淋,幾好咬tim不過真係同各位所講一樣,真係有少少蟹殼喎但好細好細粒,細到我食左價錢方面佢有SET DINNER同散叫既..但SET我覺得貴貴地啦,2人餐冇記錯係19X架,但散叫就好合理既,都係$4X-$6X一個意粉,飯,PIZZA,扒就貴D,好似$7X-10X,D小食就$2
但又唔係好光,好岩拍拖食飯
經理哥哥先走黎同我講話多人,請我坐返埋位
食物方面其實係道食飯我都係預左黎係食環境架喇,
不過食物都唔算差,個PIZZA食到我老公差D同我爭食,
唯獨塊煙三文魚唔夠「煙」XD似乎係燒兩燒咁就PAT落黎,
唔鍾意食生野既就留意下吧但有兩三件又真係熟熟地
另外我嗌左個西蘭花蟹肉意粉,西蘭花唔算大舊,有6-7舊啦,
真係有少少蟹殼喎但好細好細粒,細到我食左
2人餐冇記錯係19X架,
扒就貴D,好似$7X-10X,
D小食就$2x-7x,$7x果個係小食拼盤黎
野飲就冇留意,不過想慳錢少少,飲水啦,佢加水都ok密