2020-02-23 14 瀏覽
今日去咗k11 musee 拍拖,行到有啲口渴,戴住口罩又想抖下氣,所以出咗海旁,見到%arabica 呢間咖啡店,即刻買番杯先!我叫咗普通嘅caffe latte,而男友就叫左Spanish latte。兩杯拉花都超級靚,我哋梗係唔執輸,即刻喺呢一度拎住杯咖啡打返幾張卡。呢度嘅設計真係好簡約,勁鍾意!Latte好高質,勁鍾意面頭嘅奶泡,飲第一啖嘅時候覺得超幸福,成杯嘢飲奶味香濃,用明治鮮奶,咖啡味香醇,非常好!😝西班牙拿鐵,我男朋友覺得特別所以叫嘅,佢話同普通嘅latte差唔多,多左d甜味係個底,我地覺得要細細品味先至會分辨到出嚟😝咁好味嘅咖啡都真係要慢慢飲慢慢嘆😘😘我想講呢度仲有咖啡豆賣架,有詳細嘅介紹,同埋仲有咖啡杯賣,設計都好簡約,俾人純樸嘅感覺,好靚好靚好靚!拎住杯咖啡係海旁度飲嘢,加上今日天氣超級好,杯咖啡都真係特別好飲!正!

2020-02-23
5 分鐘 (堂食)