2020-11-14 1184 瀏覽
石門真係好多 💛店今次就試左呢間出名大大舊梳乎厘班戟 既 whitewood 😋店員除左出餐比你 ⋯其他 落單 拎餐具 凍/熱水 都係一站式自助服務.蘑菇香草醬闊條麵 $84呢款青醬味道好濃郁 闊條麵軟硬度適中 入面有蕃茄仔同埋少少蘑菇on top仲加咗少少松子仁令到口感豐富左 幾特別份量都岩岩好 如果一個人lunch食都飽肚 唔會細細份.特級英式早餐 $108今次all day同平時有少少唔同既地方就系包既部分用左牛角包🥐 可惜比較腍身 唔夠脆 可以再焗耐啲?✨不得不讚 炒滑蛋真系幾滑 同行朋友都比like 👍🏼其實 All day breakfast 來來去去都系果啲配搭同味道😛.仲叫左兩杯野食⋯都幾細杯😅要慳住飲荔枝白桃烏龍茶 好refreshing 味道完全唔會假⋯Iced Mocha 奶香味好濃 朱古力味唔算好突出 好飲既.黑糖抹茶厚鬆餅 $76成日都見啲人打卡食佢哋嘅鬆餅 今日終於到我啦我并不是甜品控 都比呢個soffle pancake 燒到😛😛 揀咗抹茶 ⋯平時比較少食抹茶嘅產品製作需時30分鐘記得喺叫主食嘅時候叫埋啦系你差唔多食完主食嘅時候店員就會攞上枱.三大舊鬆餅😋
石門真係好多 💛店

蘑菇香草醬闊條麵 $84

呢款青醬味道好濃郁 闊條麵軟硬度適中
入面有蕃茄仔同埋少少蘑菇
on top仲加咗少少松子仁令到口感豐富左 幾特別
份量都岩岩好 如果一個人lunch食都飽肚 唔會細細份
特級英式早餐 $108

可惜比較腍身 唔夠脆 可以再焗耐啲?
✨不得不讚 炒滑蛋真系幾滑 同行朋友都比like 👍🏼
仲叫左兩杯野食⋯都幾細杯😅要慳住飲