2024-12-02 0 瀏覽
又同薑餅去放風啦❣️原來AIRSIDE入面有間食韓國菜嘅café係pet friendly餐廳,有分室內同室外,外面可以同狗狗用餐,環境幾舒服幾chill🥰極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯呢個紫菜包飯超吸引我,餡料豐富💕除左上面有大大粒八爪魚粒外,仲有蛋絲、青瓜絲、蘿蔔絲同泡菜,仲加左微辣既泡菜醬,食落幾惹味又有口感,值得一試🤙🏻海鮮拉麵有青口、八爪魚同蝦,每款都幾新鮮😝而拉麵煮得岩岩好,有咬口得黎又唔會硬,湯汁帶點微辣,越食越停唔到口😋開唔開心試左先知既開心果蜜糖窩夫窩夫外脆內軟,好有蛋香味😍上面仲灑滿開心果醬、開心果碎碎同蜜糖脆脆同𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺,成個口感好豐富,而且甜度適中,食落唔會好膩,十分推介👍🏻帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶真係有驚喜🥳飲落好清新,入面仲有香印提子同提子啫喱超有口感,而且奶蓋都好綿滑,淡淡綠茶香,配埋窩夫簡直完美❤️100%泡泡朱古力有泡泡口感🫧朱古力味道又唔會太濃,飲落幾順滑😚
又同薑餅去放風啦❣️

極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯

海鮮拉麵

開唔開心試左先知既開心果蜜糖窩夫

帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶

100%泡泡朱古力
有泡泡口感🫧朱古力味道又唔會太濃,飲落幾順滑😚
2024-11-24
午餐