喺人口密集嘅康城 竟然都搵到一個幽靜嘅地方❣️餐廳環境好闊落 尤其是喜歡室外用餐區 雖然係樓景 但寧靜嘅氛圍 環境開揚室外環境帶點浪漫感🤣💰二人晚餐$328(星期一至五)包括兩款前菜及兩款主菜 主菜餐牌有10多款選擇 其實最抵食係叫個飯類/扒 +一個酸種薄餅 但我哋兩個女仔怕食唔晒🤣前菜:龍蝦湯+$30質地濃稠 口感滑順 非常足料 超濃郁的龍蝦鮮味 附上的大蝦我肉質都很好 彈牙❣️🐠自選主菜一 油封三文魚+$30以油封慢煮三文魚 三文魚肉好厚身 口感仍保持細嫩潤滑 而魚皮魚質較滑,成件,配上檸檬忌廉汁可減油膩咁,汁料都令口感更好❣️🦀自選主菜二 軟殼蟹蟹膏意大利飯原隻軟殼蟹炸成金黃非常脆 而且滿滿蟹膏 意大利飯一入口就是鮮味 再加上甜醬油提鮮 而配上火箭菜一齊食 其獨特香氣令意大利飯多了一點清新 無甘膩❣️🥗烤美國露筍 +$38露筍口感質爽脆無渣多汁 食材本身有質素 簡單調味加上忌廉汁及煙肉已經好好食❣️🍰Collective Tiramisu +$45咖啡味比較突出 同時亦食到芝士香 配合埋可可粉 度啱啱好 🍷餐酒 +$58
室外環境帶點浪漫感🤣

💰二人晚餐$328(星期一至五)

前菜:龍蝦湯+$30

🐠自選主菜一 油封三文魚+$30