2023-05-02
有朋友近排搬咗入康城,於是就嚟呢頭搵佢食餐飯,佢好想食牛扒,我哋就嚟到康城outback撐枱腳🫶🏻 入到嚟啲位都好寬敞,好坐,啱晒邊食邊談心😹| 招牌墨西哥牛肉粟米脆片 ($88) |外型好靚,金黃色嘅粟米脆片,每塊都充滿配料,仲有佢嘅口感非常脆爽,配上鮮美的墨西哥牛肉,讓人忍不住一啖接一啖咁狂食落去😆墨西哥牛肉的風味獨特,帶有微微的辣味和芝士香氣,味道好豐富👅| 燒肉醬味烤雞配飯 ($118) |烤雞以燒肉醬為調味,烤製出來的肉質口感鮮嫩多汁,且燒肉醬的香氣和味道讓人回味無窮🤤其次,這款烤雞配飯嘅外觀亦好吸引人,金黃色嘅外皮同金香嘅燒汁飯真係相得益彰🎉🐥| 美國西冷牛扒配薯條 ($318) |呢款嘅口感更加粉嫩爆汁,仲帶有微微的炭火香氣,同時西冷牛扒富含高質量的蛋白質和營養素,讓人可以享受美食的同時,也可以獲得足夠的營養💪🏻其次,薯條的脆爽口感和淡淡的鹽味與西冷牛扒的豐富味道非常配合🤣 整體而言,份量充足,夠我呢個食肉獸食🥩| 香辣炸雞搥 ($82) |香辣炸雞搥香辣可口,讓人每一口都感受到滿滿的幸福感🍗炸雞肉的辣味十足,非常適合喜愛吃辣的人,似足脆香雞翼,超級惹味😂重口味鍾意食煎炸
| 招牌墨西哥牛肉粟米脆片 ($88) |
| 燒肉醬味烤雞配飯 ($118) |
| 美國西冷牛扒配薯條 ($318) |
| 香辣炸雞搥 ($82) |
香辣炸雞搥香辣可口,讓人每一口都感受到滿滿的幸福感🍗
重口味鍾意食煎炸野嘅你,不容錯過!