餐廳: 囍慶酒家
資訊:

2018-08-01 999 瀏覽
今日去約左大學站接朋友順便食埋晚餐,行過見到一間酒樓啲裝修幾靚,吸收左我入去🤣依間酒樓質素好好!職員做野又快手、服務又好,見我抱住個bb主動拎埋bb椅比我,真心值得推薦!叫左個八道鮮味海鮮餐$438(2人餐),蝦- 好鮮甜,隻隻帳卜卜好翠囗非常新鮮。紅燒皇子鴿- 皮脆肉嫰👍🏻鹽水浸花甲- 好入味👍🏻金銀蛋浸菜黎到好熱辣辣,好入味👍🏻👍🏻👍🏻龍蝦伊麵- 好足料,龍蝦好鮮👍🏻👍🏻清蒸海上鮮-肉好嫰👍🏻👍🏻勁蒜貴妃出蚌,如其名,真係好重蒜味,配粉絲蒜味,配粉絲一流!鮮鮑魚,好鮮,咬感唔錯!最後仲送紅豆沙👍🏻👍🏻總結,依間酒樓服務一流,執枱快手,職員仲會好細心幫我地換左幾次碟,上菜會因應我地食野既速度調節,真心細心,同埋野食份量都好足,咁好既質素真心少有,會返來再幫襯!👍🏻👍🏻👍🏻