2017-06-03
呢一間Cafe由佢一開業到而家已經黎左好多次,由開頭只係食甜品到而家會食埋佢個set dinner,平日星期一至四會冇咁多人,但星期五六日都會比較人多,可想而知水準係唔錯既。講番食物方面,今次同左兩個朋友黎食,一人叫左一樣野,朋友A個魚堡有埋薯條同菜,薯條炸得好正脆脆的,朋友A就話個魚堡唔錯,我就冇試!朋友B就叫左set dinner都係魚,除咗有好大塊魚之外仲有好多薯菜,朋友B係比較大食但係佢都話好好飽!我都係叫set dinner豬仔骨已經食過好多次,無乜特別差!而set dinner個磨菇湯同龍蝦湯都唔係罐頭貨,百幾蚊食到咁!真係好抵!最後我地叫左兩個甜品share ,其實呢兩個我都食過好多次!第一個窩夫真係好好食,鬆脆內軟,真係好小食到咁正,一直保持水準 !第二個係份子雪糕加心太軟,今次有小小失望,味道係ok既,但份量比以前小好多同埋太碎,如果可以大份少少同埋唔好太碎咁就Perfect 👍🏻最後特別推薦大家飲熱情果茶同凍朱古力,老細話個熱情果茶係佢哋自己煲,所以係好香同唔酸🍹,凍朱古力就用比利時朱古力整既,飲落唔太甜但有好香嘅朱古力味🍫真係可以一試👍🏻PS: 員工同老細都好ni
PS: 員工同老細都好nice 👍🏻👍🏻👍🏻