其實一直都想試吓佢D蛋糕,但係一直都冇機會試😩 所以襯生日就訂咗佢哋D蛋糕試吓😚—————————————————🍵鐵觀音芝士蛋糕 5吋 $320開頭冇睇到係完天仁茗茶粉整嘅,但係都卑我食得出,真係愈嚟愈有做foodie嘅才能😎(x食落去真係有好香嘅鐵觀音味,如果淨係食上面層鐵觀音cream,食落會有少少苦🍵但係加埋下面層cheese cake就啱啱好。其實我好怕cheese cake食落去好重cream cheese味,佢呢個就唔會~💕 仲要個蛋糕有餅底㗎😍同埋必須要提吓上面D配料,都好高汁吓🤪🤪 上面一粒粒嘅喺鐵觀音味啫喱,食完個cheese cake再食啫喱,仲食到微微嘅清甜味🌬️ 而隔離嘅脆脆都勁好食😚總括:冇得輸🤤🤤🤤—————————————————
—————————————————
🍵鐵觀音芝士蛋糕 5吋 $320