2024-07-16 454 瀏覽
其實我本身好少食街頭小食,完全係比社交平台吸引,咁其實呢間嘢都開咗有一段時間,其實就無咩留意嘅如果唔係ig介紹呢度有牛骨髓和牛軟骨我應該唔會幫襯佢嘅牛雜分大中細,呢個份量係中(60$)算唔算貴就見仁見智,尖沙咀租金貴其實買得咁貴都係比租金,講返味道,其實主要係食牛軟骨,呢樣幾特別如果食到豬軟骨都應該咬到,至於其他牛雜就一般(個湯汁ok嘅)因為食到有少少苦味,咁公平啲講小食店其實間間差不多,係得一兩間好出名至做到無苦味所以可接受咁其他食物價錢都唔係貴花膠翅,我本身好鍾意食碗仔翅(無錢食真)呢個翅做得唔錯幾足料咁我估個店員應該係老闆,都幾健談至於個牛雜我會試多次,呢啲手工嘢有時會失手,睇下會唔會再有苦味評語:唔係雞蛋挑骨頭,但牛雜有少少苦味所以4⭐️環境衛生3⭐️咁係街邊小食店無可能比太高分,服務4⭐️老闆仔幾有禮貌,但都無可能5⭐️抵食3⭐️尖沙咀租金貴唔關我事🤣咁60$份量又唔算太多,至於3⭐️係合格嘅!綜合評分👍因為一間小店做到咁其實唔易所以比好評。

咁其他食物價錢都唔係貴