2006-10-22 7 瀏覽
對窗既坐位原本幾好, 可惜出面維修道路工程進行中, 希望下次去既時候會整完有返個海景睇下啦。雖然果度既裝修好意大利feel, 但係打開menu就東南亞食物比較多, 而且仲特別多印度野tim~~兩個人開左一支澳洲既紅酒, 幾甜幾易入口~~^^ 野食方面試左個白酒煮藍貝; 越式鴨卷& Tandoori set (羊肉咖哩﹑雜菜咖哩,燒蝦﹑雞﹑魚,nan)。個duck roll好好食~~^^~~好似越式春卷但就唔係油炸, 加埋d辣辣地既source就更好。Tandoori set雖然唔係好大份, 但勝在樣樣有d, 印度咖哩整得都幾好。最失望都係個blue mussels, 份量少不特止, 仲好多只係得空殼。><總括而言成間餐廳都幾舒服, 不過order東南亞野食好似比西式好。當我地食完想叫個印度甜品時, 有個waitress好好人咁話個甜品會好甜好甜, 如果我地唔受得咁甜就唔係咁建議, 所以最後都冇食度。個waitress既service真係唔錯呢~~^^~~