2021-12-01
18:30去食唔洗等 遲多幾個字就即刻要等位🤪🤪lucky!!!一嚟就叫左半打法國🇫🇷Lambert No.2肉質肥厚結實海水🌊味中度而且帶有甜味🦪🦪🦪今日Daily Soup係南瓜🎃湯飲完成個人暖曬好舒服😌 老公叫左份蒜香海膽香草意粉🍝同事介紹係用新鮮加拿大海膽🇨🇦🤩🤩我地系一完會叫牛 所以我地叫左佢呢到最有玩味最signature澳洲和牛🥩🥩二個人食左概200g左右都夠 利用熱石自己烹調適合嘅溫度進食 生熟度完全係自己控制Serve嘅時候大概係Rare程度好似我自己就鍾意生少少🤏🏻朱家中意熟啲 感受完全可以自己控制😃😃 🥩🥩🥩🥩食埋塊和牛都已經好滿足 溫馨提示呢度進食時間係60分鐘因為真係好多人等位所以食完我地都快快埋單 比下一台客人😛😘
今日Daily Soup係南瓜🎃湯 飲完成個人暖曬好舒服😌 老公叫左份蒜香海膽香草意粉🍝同事介紹係用新鮮加拿大海膽🇨🇦🤩🤩我地系一完會叫牛 所以我地叫左佢呢到最有玩味最signature澳洲和牛🥩🥩二個人食左概200g左右都夠 利用熱石自己烹調適合嘅溫度進食 生熟度完全係自己控制