2024-10-22 468 瀏覽
要食建議直接散嗌串燒。1-2人餐,周年優惠要參考多D其他評論。1-2人餐$198,menu有前菜,湯,串燒x4,烏冬/飯,甜品。只要有質素,份量少就唔會係問題。湯同飯都只有一細碗,”2人”的話有少少難一齊去食。應該有更好既做法,分兩細細碗?否則可能有人會覺得少不便。 周年優惠有其他留言評個牛舌芯似橡筋,唔似橡筋,但該晚感覺都少難𡁻。食完1-“2人”餐 + 周年優惠未夠喉,再散嗌$600左右落樓。感覺散嗌相對性價相對較高少少,質素相對比較高少少。好食:玉子燒,雞軟骨。唔推雞腎,牛舌芯,同其他評論同感,自己睇。好處:星期六日其他串燒鋪,唔預約相對難有位置。“二把手” ,相對易有位置,位訂無咁困難感覺唔到服務有咩問題,有service有態度。無咩hard feeling。下次可能要Openrice睇多少少食評

好食:玉子燒,雞軟骨。
唔推雞腎,牛舌芯,同其他評論同感,自己睇。

下次可能要Openrice睇多少少食評

• 玉子燒,雞軟骨