⭐️吾熟吾食/陸揚串燒⭐️📍:西環德輔道西樂基商業中心1樓Kitchen 3⏰:4:00pm-3:00am⭕️:現金、Alipay政府宣布左晚市禁堂食 唯有發掘更多外賣🤣對於我哋呢啲夜收工嘅人 一於試吓呢間位於西營盤嘅外賣🙈價錢唔算貴 仲可以開到凌晨四點!!店鋪會附贈保溫袋 拎到返屋企仲係熱辣辣👍🏻食物質素好啱年輕人嘅口味 佢地既醬料全部都係自己調味 好有廣州既正宗串燒口味 食物即叫即燒🔥🔸主食🔸🍚韓式泡菜炒飯泡菜炒飯裏面勁多泡菜 食得出調味料好重手🤣 極度惹味 最驚喜係個飯裏邊有豬腩肉 令到個炒飯勁香 仲有紅蘿蔔、蛋等配料 簡直係宵夜必食🤣🍲涮涮鍋藥膳湯底(3-5款配料)涮涮鍋即食又得 番屋企倒落煲滾再食/滾住食都得😍懶人必食 我加咗牛筋丸、肥牛、鮮雞件 仲有娃娃菜 好淋 索晒啲湯汁 食完好滿足🥰🔸串燒、小食🔸🦪燒生蠔:即叫即燒 生蠔好新鮮 好大粒 重蒜重辣椒 好惹味炒鵝腸:不得不重點提及 炒得好香口 每一條都好長 好有咬口 份量仲要好多😍超鍾意呢一個!!炸海膽餅:好酥脆 裏面嘅餡爆曬出嚟 $20兩舊好抵食🙈仲叫咗一口羊、炸雞皮、燒韭菜 真係有正宗串燒嘅口味👍🏻好鍾意佢嘅燒烤粉 係用咗18
⭐️吾熟吾食/陸揚串燒⭐️

📍:西環德輔道西樂基商業中心1樓Kitchen 3
⏰:4:00pm-3:00am
⭕️:現金、Alipay

🔸主食🔸
🍚韓式泡菜炒飯

🍲涮涮鍋藥膳湯底(3-5款配料)

🔸串燒、小食🔸
🦪燒生蠔:
即叫即燒 生蠔好新鮮 好大粒 重蒜重辣椒 好惹味
炒鵝腸:
炸海膽餅:
好酥脆 裏面嘅餡爆曬出嚟 $20兩舊好抵食🙈
仲叫咗一口羊、炸雞皮、燒韭菜 真係有正宗串燒嘅口味👍🏻好鍾意佢嘅燒烤粉 係用咗18種香料粉秘製而成 燒得香濃又惹味🙈
2022-01-22
外賣自取
$100 (宵夜)