5天前
屯馬開通後就多左去土瓜灣個邊食飯,今日就食Heysonuts !!因為我見到佢有個開心果pancake勁吸引😍岩哂我呢個開心果控~~.依家食個lunch set就有印花卡,儲滿6個隔日就可以享有一個 免費嘅Lunch Set Main 同附送黑咖啡,超抵啊~.🐚白酒煮活蜆配蒜蓉包 $138新鮮嘅食材簡單調味就已經好食,蜆肉鮮甜每粒蜆都食到清酒嘅清甜味,蒜蓉包香脆蒜味夠.🍴BBQ汁焗肉丸 $98肉丸juicy又鬆軟,面鋪上芝士片,一啖一粒好快食哂😂.🐓香料牛油烤春雞伴印度香飯$288米粒用左印度香料味去炒味道惹味而且粒粒分明,春雞肉質嫩滑仲keep到有肉汁,配埋特製醬汁令到味道更突出。最驚喜係有原粒焗蒜頭,撈埋飯一齊食夠哂正,大推!.🥞開心果茉莉花醬日式疏乎厘班戟 $104開心果醬唔會好甜而且開心果味濃郁!pancake超級鬆軟,蛋香味幾重,食到淡淡茉莉花味.🍵綠茶鮮奶 $46唔會太甜,味道適中.🍫70%比利時鮮奶朱古力 $46朱古力味濃厚,口感好順滑,如果大杯少少就更好.佢哋仲有自家工場到會美食,下就開Party諗唔到食咩好,可以試下叫到會,款式多又抵食😍
. 🐚白酒煮活蜆配蒜蓉包 $138
. 🍴BBQ汁焗肉丸 $98
肉丸juicy又鬆軟,面鋪上芝士片,一啖一粒好快食哂😂
. 🐓香料牛油烤春雞伴印度香飯$288
. 🥞開心果茉莉花醬日式疏乎厘班戟 $104
. 🍵綠茶鮮奶 $46
唔會太甜,味道適中
🍫70%比利時鮮奶朱古力 $46
朱古力味濃厚,口感好順滑,如果大杯少少就更好