2022-05-11 55 瀏覽
位於尖沙咀黃金地段,坐位闊落,有空間感,一邊進食,一邊觀賞餐廳環境,餐廳環境別具風格👍🏻好像置生於其他國家🤣感受異國風味Chicken corn soup ♥︎♥︎♥︎ 有好甜既粟米味道,加上巴基斯坦既香料味道,夠突別,而且又有好多雞肉絲,所以飲落會甜甜辣辣~ 好暖胃~ 作為前湯,不錯 chapl kebab ♥︎♥︎♥︎♥︎一款好似漢堡扒嘅辣味大牛肉餅加入大量洋蔥香料同煎但完全唔會搶咗牛肉嘅香味怕辣嘅可以叫佢俾個薄荷醬或蕃茄汁平衡到辣味又有啲清新嘅感覺👍🏻chicken makhni ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎我淨佢為咖喱雞,香濃而且不會太辣中間,,好多雞肉,雞以新鮮雞斬件,食到雞唔同嘅部位,足料!加埋naan 一齊食,超級正!😋😋Garlic Naan♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎食咖喱點少得佢,好巨型,🧄蒜香味恰到好處,同咖喱雞好夾😍,淨食都一樣咁好味!👍🏻必食❤️

Chicken corn soup ♥︎♥︎♥︎
作為前湯,不錯