2013-07-08 305 瀏覽
尋日(7-7-2013 Sun)朝早等男友起身都幾晏吓,唔食早餐食晏喇,我o地11點幾至落樓,原本男友話食漢陽苑o既牛肉飯,我就帶佢去英皇娛樂廣場,點知o黎到地下至知唔係漢陽苑而係漢和,佢話咁唔食啦.於是o係附近睇,我話有幾貴o既米飯班煮,佢話是但,咁入o黎啦.我揀o左$38.00o既馬拉盞乾粉雞絲河午餐,要中湯老黃瓜煲唐排,飲熱華田.男友要$47.00o既乾炒豬扒意,加$3.00要凍好立克,亞姐好好人送佢一個湯,佢要羅宋湯.落完單,亞姐即刻o係o度勺兩碗湯畀我o地.我o地飲喇,老黃瓜湯幾甜喎,而且好似冇味精;男友o既羅宋湯都好對版,唔錯啊.然後兩杯o野飲到o黎都正常冇乜問題.等o左一陣,乾炒豬扒意到o黎,橫豎我o地飲晒湯,就用碗仔分啦.意粉份量其實唔多,只因有5件豬扒o係o度,而且都剪碎o左.食到豬扒有啲檸檬同香茅味,幾惹味,應該係醃過,肉都幾鬆軟,意粉亦夠味而且唔太腍,唔錯.我o地差唔多食晒,馬拉盞乾粉雞絲河至到o黎,呢個份量明顯多啲,不過我一食就食到啲油'益'味,呢個帶少少辣,少量o既雞絲係冇味,但被我o地發現有啲蝦米好夠味同好好味.環境:呢o度張張都係卡位設計,不過由於都係將餐

落完單,亞姐即刻o係o度勺兩碗湯畀我o地.

然後兩杯o野飲到o黎
都正常冇乜問題.

等o左一陣,乾炒豬扒意到o黎,

我o地差唔多食晒,馬拉盞乾粉雞絲河至到o黎,

環境:
呢o度張張都係卡位設計,不過由於都係將餐具收納入枱底o既櫃,張枱同座椅距離又唔夠,我就撞親大髀.
冷氣開得都幾大架.

味道分係3.5分
2013-07-07
$44.00 (午餐)