2014-10-31 2706 瀏覽
10月23號,同朋友慶祝小小的生日,之前上網已經見過Cest la B覺得好似幾靚咁,所以就決定去喇!環境唔算好華麗好別致,但都算幾特別,只係啲chair唔太舒服,啲位都比較細!全場只見到3位staff,客人就只得2-3枱,想講嘅其實係staff,3位staff得一位係有禮貌,就係著粉紅色衫,後生啲嗰位!佢好helpful,而且叫佢幫手佢都無唔願意咁!另一個都係著粉紅色衫,老啲,應該係senior d嘅,叫佢影張相都黑口黑面咁,dislike.....好!講返食物,當日點左一個Rainbow sandwiches, NY Bento Box and 3件cakes!首先講講Rainbow sandwiches,賣相好靚,但我同朋友都覺得太乾,味道唔太特別, 如果juicy d會好啲!而且都係凍嘅,唔係好似出面club sandwiches 咁熱嘅!入面塊cheese望落都好乾架!係塊蛋juicy 啲,最好味就係入面嘅egg!NY bento box,好味!!入面有chicken spaghetti ,salad and fried chicken!個spaghetti 真係真心好味,好

NY bento box,好味!!入面有chicken spaghetti ,salad and fried chicken!個spaghetti 真係真心好味,好多汁,又夠熱,份量亦唔算小!個汁嘅味道有啲似carbonara tim!spaghetti 唔會太軟身或硬身,感覺岩岩好!!推介!不過salad就唔好味喇,因為無味嘅,亦唔覺啲菜特別新鮮!fried chicken都炸得好好,2舊唔會太大亦唔算細!都算juicy ,唔會炸到好乾!
3件cakes我唔知叫咩名,只知有一件係荔枝味,一件香芋味,一件朱古力味!3件cakes都好好味!荔枝味感覺清新,淡淡的,唔太甜,好香好重荔枝味,我同朋友都好鐘意!!香芋味好似出面嘅香芋雪糕味道,鐘意香芋嘅朋友會好喜歡哩件cake,同樣亦唔會好甜!朱古力味一向係我的最愛,佢地嘅chocolate cake就好甜,好濃,仲有啲糖脆脆喺上面,唯一係啲蛋糕唔夠軟,亦唔太香口,好彩朱古力夠溶搭夠!
整體都算唔錯bento and cakes都可以再試!一早同最nice嗰位staff講左係為朋友慶祝生日,問佢可唔可以到時幫我加支candle ,佢都好helpful,而且支candle 係銀色好長一支,好靚(≧3≦)

唯一要改就係嗰2位staff (一粉紅衫一紫衫)嘅態度!亦要讚另一位粉紅衫的staff!!無名牌,見唔到名!
  • Bento Box