2021-04-14 120 瀏覽
叫左2款Bagel,本身跟薯條/saladThe Stack好靚呀彩虹咁,呢個揀左cheese and onion bagel,個bagel就咁食都好好味,入面有ham 芝士 青瓜 番茄 火箭菜 數唔到咁多野😂肉同蔬菜比例好平均,唔會話覺得過多肉,加埋佢地個自家製醬好好味🤤Aloha Beef Teriyaki呢個就揀左sesame bagel,都好味,入面d照燒牛肉超juicy,但就係因為太juicy所以食到有d論盡,係咁滴d汁出黎😂入面有菠蘿更加開胃跟住叫左2杯smoothie,一杯stawberry banana,另一杯係pineapple mango papaya,佢地嘅沙冰都係無落糖,好清新酸酸甜甜咁,好飲😋同埋我多口問左佢地一句d bagel有冇得就咁買,係有架,普通bagel就$20一個,NY bagel就$30,都幾好呀間中可以過下口癮😆
叫左2款Bagel,本身跟薯條/salad

The Stack