2018-12-13 1824 瀏覽
今朝踩住單車去試下,叫左個排骨飯,連茶30大洋,門口呀婆開左茶比我,咁之後同呀婆講左兩次要個排骨飯,我系坐出面,當時我叫野呀婆有望住我,等左好耐,入面個外傭同個中年女人應該話我要叫野,我故系咁,因為系入面,睇到聽唔到,跟手佢出黎問,攞野比我時我笑笑口講話,仲以為無人理我添,佢即時話,你自己入黎叫呀,你系出面鬼睇到咁多呀⋯⋯頂你啊,我叫野果d系咪你茶樓既人?你有規矩唔緊要,我接受唔到我唔黎姐,問題系我唔知啊⋯⋯如果你睇唔到咁多,你可以叫我坐入去,無問題,又要做生意又面濃濃,想點?之後有個西人入去,即時笑笑口,你系咪情緒管理有問題定系睇唔起我呢d耐不耐先黎一次半次既人?