2024-07-06 887 瀏覽
未裝修前,都一直同家人放假黎呢度飲茶,服務態度一直都好差😓味道又不是好😩點心種類又很少🥹而相熟ge 男經理同女待應雙繼無做之後亦少左黎😭😭今日有朋自遠方來,我到了燒味部諗住買隻燒鵝,同一隻切雞😎😎以往的經驗去燒味部買野多數失敗告終。。今次都一樣😔😔同以往一樣我個口對住個窗叫野,廚房肥師傅唔應我。再大聲d 都唔應。。望都唔望我😨😨我再問係米係度叫野食。。佢終於開金口應我話:係。。。甘我好自然就同佢叫多一次野,心諗:佢終於應機啦😂😂叫完之後佢又唔應我。。。再叫。。都係唔應。😡😡之後佢話你唔見我忙緊ka?我話甘我轉頭先黎啦😖😖過左10分鐘,行返過去,同佢講野,佢望一望我之後講都話無甘快lo..😤😤之後我決定唔再等佢。。。去左紅磡另一地方買。決定永遠都唔會再黎龍閣😡😡😡😡大家對時間耐都唔同定義。。。燒味部已經唔係第一次扮聽唔到,態度又差。。。次次買野都要睇佢地面色做人,次次都買唔到。。。唔知以為我黎乞野食。。😡😡

外賣自取