當時下午Mc cafe counter只有1人負責收銀+調coffee~ 所以等左佢3min先可以order~當時Mc cafe新推出的朱古力曲奇忌廉 $21 , 配黑芝麻芝士cake +$15 (原價$22) ~聽個名都覺得呢款飲品係oily的~本身我坐在m記的普通桌等食,之後一見Mc cafe有人走左~咁就走埋去坐喇,正呀~sofa位 飲品方面- 我選M size~cream打得好軟滑,唔會oily~cream上的oreo也不錯~原來呢杯飲品有75%也是沙冰的成份,真想不到呢~~~沙冰中含有朱古力cookies~很好喝喔 黑芝麻芝士cake 幾大件,top有芝麻脆餅粒呢~special cake有濃香芝麻味,很軟滑~taste good!!創新口味的cheese cake~始終今餐的糖份比較高,所以食完無耐就起痰..

mc cafe
Cafe counter
當時Mc cafe新推出的
朱古力曲奇忌廉 $21 , 配
本身我坐在m記的普通桌等食,
等食~
m記cashier

飲品方面- 我選M size~cream打得好軟滑,
朱古力曲奇忌廉
好多oreo cookies
軟滑cream
沙冰中含有朱古力cookies~很好喝喔

黑芝麻芝士cake 幾大件,
黑芝麻芝士cake,香濃芝麻味
top有芝麻脆餅粒呢~special
始終今餐的糖份比較高,所以食完無耐就起痰..
8 分鐘 (堂食)
朱古力曲奇忌廉
好多oreo cookies