2008-06-10 2 瀏覽
早前黎過呢度食野,發覺環境好舒服,好在住家feel。食物整得好有心機,熱朱古力一流,蛋榚既口感好得別。今日帶隻貓咪去灣仔打疫苗,於是諗都唔諗再黎食飯。___________________________________________佢地個沙律好得,鐘意的香濃既黑醋汁,開胃之選。今次黎呢度點左個紅酒鴨胸,係我食過咁多間最好味既鴨胸,大件不特止,而仲好入味,肉質juicy,外皮又香口。佢地整意粉既汁,同外面食既唔同。而且配菜好多選擇,可以自已mix & match。今次叫左個羊肉青椒菠菜..茄汁意粉。今次終於食到薫衣草蛋榚~~美味~~加插一個超級suprise~~~ ..........一杯畫左隻貓頭既熱朱古力多謝你地整左呢一餐咁有心思既晚餐比我地,今日食左個早餐之後,為趕左帶阿豆打針,無時間食lunch-tea~~~~~~呢餐lunch-tea-dinner好美味P.S. 店住好鐘意貓貓,睇到佢地貼左的貓上放係廚房個度。
早前黎過呢度食野,發覺環境好舒服,好在住家feel。
食物整得好有心機,熱朱古力一流,蛋榚既口感好得別。
今日帶隻貓咪去灣仔打疫苗,於是諗都唔諗再黎食飯。

佢地個沙律好得,鐘意的香濃既黑醋汁,開胃之選。
今次終於食到薫衣草蛋榚~~美味~~
P.S. 店住好鐘意貓貓,睇到佢地貼左的貓上放係廚房個度。
紅酒鴨胸
自選配搭意粉