2015-07-17 680 瀏覽
一晚與十多個朋友到灣仔食飯,試了這間新開的意大利餐廳,很滿意!食物質素高、服務一流!因為人多,我們差不多食勻所有餐牌上嘅食物。先來cold cut 頭盤,prams ham 係我至愛,Yum! 再來是salad, D菜真係好fresh, D八爪魚好甜美。😍😍😍之後叫了多款pasta, 我也不記得名字了,有牛、蘑菇、meatballs等等。都係嗰句,好好味呀!Pasta 好香及彈牙,Al Dente 正!D料新鮮,正!正!正!一問waiter, 原來他們請了一個pasta chef, D pasta 係手作的,所以咁新鮮!最後order 了幾款甜品,個tiramisu 同strawberry panna cotta 都好味,啱女仔,不太甜,但很香。一定會推薦、會再去!😜

一定會推薦、會再去!😜
Cold cut 頭盤
Dessert